Recenze

Černá pleťová maska na černé tečky z postovnezdarma.cz

14. prosince 2016 v 17:00 | Barča
Určitě jste všichni slyšeli o hitu tohoto roku. O černé slupovací pleťové masce na černé tečky. A protože mám s černými tečkami docela problém, chtěla jsem masku vyzkoušet také. Masku jsem si objednala na internetu přes web www.postovnezdarma.cz. Článek bude o něco zajímavější, protože vám poskytnu nejen recenzi svou, ale dalších mých třech kamarádů.


Rimmel London Lasting Finish vs Match Perfection // Recenze

15. dubna 2016 v 20:22 | Barča
Dnešní článek je po dlouhé době recenze na kosmetické produkty. Konkrétně na dva make-upy od značky Rimmel London. Jsou velmi známé a skvělé, tak je pojďme prozkoumat blíž.



Pro více klikni na celý článek. ♥

Náušnice z www.postovnezdarma.cz // Recenze

22. února 2016 v 16:48 | Barča
Možnosti spolupráce s webovými stránkami www.postovnezdarma.cz jsem nemohla nevyužít. Měla jsem možnost vybrat si mezi několika produkty, nakonec ale vyhrály tyto stříbrné a podle mě velmi krásné kuličkové náušnice na zacvaknutí. Pokud váháte nad koupí náušnic na této webové stránce, mohla bych Vám poradit a seznámit Vás s některými fakty. Tak pojďme se tedy podívat na klady a zápory jak náušnic, tak samotného e-shopu.


Pro více klikni na celý článek. :)

Velký pomocník - vazelína!

1. listopadu 2015 v 17:09 | MiKi
Na zahraničních blozích i na Youtube často vídám DIY jak si z vazelíny udělat svůj balzám na rty. V mém okolí neznám nikoho, kdo by vazelínu používal a možná to mě přesvědčilo k tomu napsat tento článek.

Já vazelínu používám asi měsíc a velmi mě překvapilo její využití. Můžeš ji sehnat třeba v lékárně, v DMku nebo různě na internetu. (www.parfums.cz/vaseline/original-vazelina/)

A k čemu se dá teda kosmetická vazelína použít?

V DM drogérii asi za 40 Kč


Řasy

Vazelína je něco jako kondicionér na řasy. Když jí budeš pravidelně před spaním na řasy nanášet, měly by se prodloužit a zhoustnout. Je jasné, že se nedočkáš zázraku za jednu noc.
Musím potvrdit, že po používání vazelíny mám řasy o něco delší!!

Oči

Díky vazelíně se také můžeš odlíčit.

Můžeš ji taky použít jako bázi na oční stíny nebo jako vosk na zafixování obočí.

Rty

Pokud míváš popraskané rty, vazelína bude tvým velkým pomocníkem! Začíná to období, kdy právě trpím na popraskané a bolavé rty a potřebuji hydrataci. Pro mě je zároveň velké plus, že vazalína nemá žádnou příchuť.

Když si dáš rtěnku a na ni vazelínu, budou se ti rty lesknout jako po lesku na rty. S tím rozdílem, že nebudou lepit. :)

Parfém

Mé další oblíbené využití je, když před parfémem dáš vazelínu na místa, kde parfém použiješ, vydrží o dost déle. (např. krční tepna, vnitřní zápěstí, loketní jamka..)

Pokožka

Vazelína se doporučuje na suchou pokožku. Můžeš ji nanést na paty, lokty, suché ruce, ale také na pleť.

Nehty

Pokud hodně trpíš na záděry, zkus na kůžičku namazat trochu vazelíny.


Vazelína má daleko více využití! Dá se třeba použít na konečny vlasů, tetování a spousta dalšího. Vypsala jsem moje oblíbené a hodně používané. Já doufám, že se ti článek líbil a že si tento kosmetický produkt oblíbíš stejně tak jako já. ♥

Maybelline Lash Sensational

10. října 2015 v 17:00 | MiKi
Krásný sobotní den Vám přeji. Dnes jsem se rozhodla podělit se o mé zkušenosti s řasenkou od Maybelline, Lash Sensational. Používám ji už měsíc, tak myslím, že už o ní můžu něco říct. Přemýšlela jsem, jestli už není tak trochu pozdě, dělat recenzi na řasenku, kterou už stejně většina má, ale třeba ještě někomu pomůžu s výběrem. Tak pokračuj ve čtení a dozvíš se, jestli stojí za to, si tuto řasenku pořídit!


Chcete nakoupit a ušetřit? Plnapenezenka.cz

24. srpna 2015 v 18:00 | MiKi
Každý by chtěl nakupovat na internetu z pohodlí domova, aby zároveň něco ušetřil. Už ani tohle není nemožné. S plnou peněženkou Vám v několika krocích ukážu, jak na to!



Stačí se zaregistrovat na www.plnapenezenka.cz. (Hned při registraci získáte 50 Kč!) Přes tento web si najdete obchod podle libovolného výběru. Nachází se zde spoustu online obchodů jako je například Mall, Parfums, Zoot, AliExpress ale také třeba DameJidlo a mnoho jiných.
Nakoupíte zboží tak jak jste zvyklí. Z každého nákupu, který provedete přes web plnapenezenka.cz se Vám na Váš "účet" připíše vaše peněžní odměna z nákupu zpět. Každý obchod má jiné procenta odměny.
Ušetřené peníze si můžete kdykoliv nechat vyplatit na váš bankovní účet a jakkoliv s nimi naložit.
Jak lehké, že?

!! Jestli-že se zapomenete k obchodu prokliknout přes stránku www.plnapenezenka.cz, žádnou peněžní odměnu nezískáte !!


Měla jsem možnost objednat si věci přes tuto webovou stránku. Pořídila jsem si kosmetiku z Parfums.cz (Garnier - odličovač očí, Maybellin řasenku a masku na vlasy Kallos) a jsem se službou velmi spokojená.




Podívejte se na www.plnapenezenka.cz, přečtěte si podrobné informace, zaregistrujte se a šetřete! Možná se to nezdá, ale postupem času se dá nastřádat spoustu peněz.

Moje Yankee candle rodinka

26. července 2015 v 17:00 | MiKi
Jsem velký milovník svíček. Vlastním stovky svíček z Ikea, milion čajových svíček a právě i 3 svíčky a vosk Yankee Candle, kterým věnuji tento článek.

Velká svíčka - Citrus Tango - Pomeranč, limetka a grapefruit voní tak citrusově, že ji nevydržím mít zapálenou déle než dvacet minut. Poté už je mi i nepříjemná. Určitě je vhodná, když dorazí nečekaná návštěva a chcete rychle vytvořit příjemnou atmosféru.

Střední svíčka - Clean Cotton - Tato svíčka je mou nejoblíbenější a pálím jí nejčastěji. Voní svěže, čistě a velmi příjemně. Je to vůně, kterou chcete cítit vždy, když přijdete domů po náročném dni.

Malá svíčka - Ginger Dusk - Má vonět po zázvoru s jemným nádechem citrusu. Mě to ale připomíná čas Vánoc, kdy se pečou perníčky. Je to velmi příjemná vůně, která rychle provoní celý pokoj.

Vosk - Mandarin Cranberry - Voní po mandarince a brusinkách. Kombinace tohoto ovoce je docela ostrá, ale ne vtíravá. Myslím, že je perfektní do letních večerních dnů.

Yankee candle hezky vypadají a ještě lépe voní. Rozhodně plánuji rozšířit svou sbírku a nalézat nové vůně, protože jejich kvalita je opravdu velká.

Balzámy Carmex // Ano nebo ne?

21. února 2015 v 17:00 | MiKi
Carmex, ano nebo ne?
Myslím, že každý zná zázračné léčivé balzámy na rty od značky Carmex. Jako spoustu lidí, tak i já, jsem ve skupině lidí, kteří ho mají rádi.
pro více klikni na celý článek
 
 

Reklama